Rekord: 300 vil på utveksling

Så har det skjedd igjen: Rekordmange NHH-studenter vil til utlandet, og Internasjonalt kontor svetter nå over hele 301 søknadsskjema om utveksling.

15.03.2000 - Elin F. Styve


I fjor var det 243 søkere da fristen gikk ut, nå er det altså enda flere som vil ta et semester eller to på et av de utenlandske lærestedene NHH har samarbeidsavtale med.

Over halvparten av søkerne vil gjerne til ett av lærestedene i Australia som det for første gang er mulig å få opphold ved gjennom NHH. Ellers fordeler søknadene seg jevnt over hele verden. De første heldige studentene reiser til Singapore allerede i juni.

- Vi jobber på spreng for å gå igjennom søknadene, og svar vil bli gitt like før påske, sier konsulent på Internasjonalt kontor, Norunn Johanne Økland. Ikke alle de 301 studentene vil få oppfylt sine ønsker om utveksling. Som vanlig er det karakterer, språkkunnskaper og personlig egnethet som slipper søkerne gjennom nåløyet - og konkurransen hardner til.

Dag Olav Norem og Kim Are Andersen er to av NHHs studenter som i fjor høst var på utveksling i Tsjekkia. Her utenfor Prague University of Economics.

Relatert stoff:

Christine Meyer, Vice Rector for International Affairs:
- Cems inn i spennende fase


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive