På luften med studentoppgaver

Nå er Kåre Syvertsens etterlatte skrifter (K7es) på luften med tre artikler på internett.

02.03.2000 - Elin F. Styve


Redaksjonen går aktivt inn for å skaffe flere bidrag fra gode studentoppgaver ved NHH. - Nå vil vi oppsøke forelesningene for å oppfordre studentene til å bidra med stoff til k7es, sier redaksjonsmedlemmene Espen Henriksen og Eva Benedicte Norman. Før jul oppfordret de fagmiljøet til å gjøre det kommende tidsskriftet kjent, men responsen har vært lav.

Håper på drahjelp
- Vi er skuffet over responsen, men ser at vi selv kunne vært mer aktive for å skaffe biragsytere, og det er det vi gjør nå, sier Eva Benedicte. De vil nå henvende seg direkte til 3. avdelings-kursene. Hun håper fremdeles at fagmiljøet vil være drahjelp i å få studentene til å levere interessante artikler. Med tiden vil de beste artiklene utgis på papir, og håpet er få til 2-3 utgaver årlig.

- Dette vil ikke konkurrere med de eksisterende tidsskriftene for forskere. De befinner seg naturlig nok på et annet nivå.

Den nye økonomien
Det som nå gis ut på nettet er dagsaktuelt, med søkelys på den nye økonomien. Her diskuteres humankapital, tjenestehandel på nettet og innhenting av risikovillig kapital til nye virksomheter, forteller Espen.

Klikk her for å ta en titt

Espen Henriksen og Eva Benedicte Norman sitter i k7es' redaksjon

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive