Ledig stilling som konsulent

Ved NHH er det ledig stilling som konsulent knyttet til eksamenskontoret i studieadministrasjonen.

07.03.2000 - Paraplyen


Konsulenten har ansvaret for den daglige driften av eksamenskontoret og hovedansvaret for eksamensplanlegging og eksamensavvikling ved høyskolen.

Arbeidet innebærer betydelig kontakt og samarbeid med høyskolens institutter og øvrige administrative enheter. I tillegg vil arbeidet omfatte mye utadvendt virksomhet mot studenter, sensorer og eksamensvakter.

For stillingen kreves eksamen fra videregående skole eller tilsvarende utdanning, ett års relevant tilleggsutdanning og relevant praksis. Det er nødvendig med gode IT-kunnskaper og gode kunnskaper i engelsk. Personlige egenskaper og evne til å arbeide selvstendig og nøyaktig vil bli tillagt vekt.

Stillingen lønnes i ltr. 21 - 36 i statens lønnsregulativ avhengig av utdanning og tidligere praksis.

Ved eventuell intern tilsetting vil det bli ledig stilling som førstesekretær på eksamenskontoret. Denne stillingen innebærer selvstendig og allsidig arbeid i forbindelse med høyskolens eksamensavvikling. For stillingen som førstesekretær kreves eksamen fra videregående skole eller tilsvarende utdanning og praksis fra mer avansert og selvstendig kontorarbeid. Det er nødvendig med gode IT-kunnskaper og gode kunnskaper i engelsk.

Stillingen lønnes i ltr. 16 - 27 avhengig av tjenesteansiennitet.

Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i statens Pensjonskasse. Nærmere opplysninger om stillingen(e) kan fås ved henvendelse til kontorsjef Steinar Hesthammer, tlf. 55 95 92 03.

Søknad vedlagte kopi av vitnemål og attester sendes Norges Handelshøyskole, Helleveien 30, 5045 Bergen. Det må opplyses i søknaden dersom begge stillingene er aktuelle. Søknadsfrist 31. mars.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive