Fire forestillinger igjen

Nå er det fire forestillinger igjen av UKEN-revyen Tvetidi' - to forestillinger i kveld (torsdag) og to på lørdag. Revysjef Einar Eide-Fredriksen håper at flest mulig av de ansatte på NHH har sett revyen før siste teppefall.

23.03.2000 - Elin F. Styve


I et halvt år har de slitt, ledd og grått for å gjøre revyen til en uforglemmelig opplevelse. 12 aktører ble tatt opp i september. Sammen med idégruppen har de skrevet over 200 sketsjer, så det er mye av studentenes kreativitet vi aldri blir utsatt for. Etter jul har aktørene øvet hver dag, og i de siste ukene før UKEN, nesten hele døgnet!

- Totalt regner vi med at det har gått med ca. 12 000 arbeidstimer til revyen. Vi regner med at 6500 mennesker kommer for å se revyen, fordelt på 19 forestillinger. Revyen fikk god kritikk og terningkast 5 i BA, forteller PR-sjef Fredrik Mortvedt.

- Det har oppstått en myte om at revyen har fått dårlige kritikker. Overskriften i BT virket negativ, men omtalen var i det alt overveiende positiv, sier revysjef Einar Eide-Fredriksen. Han legger til at dette er en annerledes revy, mer undergrunnspreget, og sterkt påvirket av instruktør Solvei Stotlands visuelle form for scenekunst.

Når UKEN nå nærmer seg slutten og eldredag, barnas dag, rekordforsøk, konserter, revy og andre aktiviteter er en saga blott, er det vel 800 fUKENsjonærer (antall stillinger, noen har hatt flere jobber) som har vært arbeidsmaurene. Det skulle vel si det meste om tiltakslysten blant NHH-studentene, og om det unike studiemiljøet ved høyskolen.

Vel blåst!

Det går ikke likt med alle her i livet
Politikerne danser seg fra operadebatten
Mafiamøte og familieoppgjør
Gudemøte i det hinsidige

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive