Planer og penger i kollegiet

Torsdag er det klart for siste kollegieøkt før ferien. Budsjett 2000, Mjøs-oppfølging, alumniutredning, tilsettinger, utlysninger og oppnevninger er stikkord fra møteplanen.

13.06.2000 - Torny E. Aarbakke


I budsjett 2000 skal instituttenes tilleggstildeling tas opp. Hovedfordelingen av budsjettet ble foretatt på kollegiemøtet i desember, hvor instituttene fikk sin grunnbevilgning på 50 prosent. I denne runden får instituttene derfor sin resultatbaserte tildeling.

Som oppfølging til Mjøsutvalget, vil kollegiet torsdag vurdere å nedsette to arbeidsutvalg som skal føre NHH frem mot høringsfristen for Mjøsutvalget 2. oktober. En gruppe er foreslått å forbedrede vår høringsuttalelse vedr. organisering, styring og finansiering av universiteter og høyskoler. Den andre gruppen vil fokusere på forskning og undervisning.

Kan vi få finansiert og organisert en bedre alumnivirksomhet ved NHH? Dette spørsmålet skal opp til diskusjon på kollegiemøtet, hvor en arbeidsgruppe er foreslått nedsatt for å se på opplegg og omfang for videreutvikling av alumnivirksomheten ved høyskolen.

I tillegg til disse sakene står tilsettinger, utlysninger og oppnevninger på kollegiets sakskart.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive