Nytt fra gründerprosjektet

Siden gründerkonkurransen ble presentert i slutten av mars har det jevnt og trutt kommet henvendelser til sekretariatet.

30.06.2000 - Paraplyen


Spørsmålene har vært mange og det har vært interessant å registrere at mange henvendelser har kommet fra personer som ikke direkte har noe med NHH-miljøet å gjøre.

Mange spørsmål har selvsagt vært av praktisk art, men vi har også mottatt spørsmål om hvordan en kan komme i kontakt med andre potensielle grundere. Tanken om å finne samarbeidspartnere har tydeligvis slått mange! Ellers kan det legges til at henvendelsene utelukkende har vært positive, og det skulle egentlig bare mangle.

Vi som administrerer konkurransen er selvsagt spente på hvor mange som nå virkelig jobber med søknadsskriving. Bruk gjerne grundersidene på web til å fortelle oss om arbeidet. Vi er overbevist om at dette er en unik sjanse for studentene ved NHH, og vi håper virkelig at en kjenner sin besøkelsestid.

Nå når sommeren er her vil vi benytte anledningen til å takke for alle henvendelser. Sekretariatet vil komme tilbake med mer informasjon til høsten. Det vil også komme et innlegg i høstens første Bulle.

God sommer til dere alle!
Hilsen sekretariatet v/ Klas Rønning


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive