Blåtur i tangoens tegn

Årets blåtur begynte med sjøgang i beina og endte i tango med knekk.

16.06.2000 - Elin F. Styve


Hele fire poster stod på programmet under årets NHH-tur: Båttur, byvandring, Akvariet og til slutt et tangokurs til smektende toner på Sardinen, USF.

I litt hustrig vær med et par kalde skremmebyger begynte blåturen om bord i "Atløy", hvor gjestene fikk en tur på byfjorden mens de lurte på hvor de skulle ende opp. Da båten vendte fra Askøybroen og innover mot sentrum og Nordnes, begynte noen å legge to og to sammen. Var det Sentrum som var målet?

Og blåturkomitéen hadde lagt reisemålet til - nettopp - kulturbyen Bergen, hvor Nordnes-boer Mons Kvamme tok oss med på en byvandring som gikk via et besøk på Akvariet og til Verftet. En omvisning og en titt på filmen ble det tid til, før byvandringen fortsatte til det endelige målet.

Fire dansere fra Tango Abrazo var overraskelesmomentet i Sardinen, og de leverte en flott oppvisning før blåturdeltakerne selv ble invitert ut på parketten til undervisning i beste Hildemor-stil. Etter 5 kvarter med tørrtrening og lange blikk etter de "riktige" danseløvene, mente NHH-gjengen seg godt nok kvalifisert til å erobre dansegolvet på egenhånd.

Komitémedlem Klas Rønning skal etter sigende ha talt 8-steg helt opp til 800, så om noen skulle se ham svevende i korridorene, så er det vel fordi han teller ennå.

Hvor går turen, mon tro?
Midtfjords ble det kaldt, og det var godt å trekke inn.
Norges-rebus: - Redd to halve... hvor er det, mon tro?
Tango Abrazo leverte danseshow, og underviste festdeltakerne i etterkant.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive