Vet du om en gründer?

NHH har flere innovasjonskort i ermet. Vi går inn i IT-Vest. Vi lanserer om noen uker et stort gründerprosjekt for våre studenter, og innovasjon og nyskaping er tema for Silhuetten.

29.02.2000 - Torny E. Aarbakke


For NHH er dette stikkord for flere engasjement innen innovasjon og nyskaping. Vi ønsker å synliggjøre det vi har og vi ønsker å handle - treffsikkert og nytt. Det vil si: Treffsikkerhet og gründervirksomhet finnes det vel aldri fasit på, men NHH legger i hvert fall solid til rette for at innovasjon kan finne sted.

Ikke sikret suksess
IT Vest prosjektet er grundig presentert i media, med et nettverk for etablering fra ressursmiljøer innen økonomi, teknologi og kompetansemiljøene i Bergen. Modellen som blir frontet av vår nye IT-ordfører Anne-Grete Strøm-Erichsen, er hentet fra suksessfull organisering i California og i Sverige. Sammen med NHH går SNF inn i IT-vest, samt at UiB og Høyskolen i Bergen er invitert med.

For våre studenter vil vi 29. mars lansere et gründerprosjekt som kun er myntet på dem. Prosjektet vil også bli lansert i Paraplyen samme dag. Dessuten har Silhuetten innovasjon og nyskaping som tema i vår, og kommer ut like før påske.

Lyst på litt vin?
Bare ved å tenke på innovasjon og nyskaping kan vel noen og enhver falle i drømmer om studievenner eller fjernere bekjente som har gått på NHH og som har startet opp egen virksomhet. Vennskap og kjennskap kan noen ganger være lønnsomme affærer - i hvert fall om man informerer om dem. Informasjonsavdelingen ønsker gjerne å få fylt ut vår liste med navn på NHH-gründere. Hvert nytt navn, med tilhørende firmanavn informasjon vil være med i trekningen om en "gründervinnervin" (med eller uten alkohol er valgfritt).

Velkommen til å fylle ut listen, send nye navn til
Torny.Aarbakke@nhh.no

Fagbokforlaget - Vigmostad og Bjørke
Nettavisen - Odd Harald Hauge
Bandt - Ole Berrefjord og Lasse Thommassen
Soria Moria - Sara Milford
Pareto - Salbuvik
Umoe - Jens Ulltveit Moe
Sundal Collier - Dagfinn Sundal
Di'Derre - Jo Nesbø
Dine Penger - Vennerød
Saga Securities - Torbjørn Glattsø
Stocknet - Erlend...
Siteloft - Bjørn Tscherning Hjulstad og Leif Christian Nybø

Kjenner du noen som har lagt gullegg? Kontakt Torny Aarbakke!

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive