"Tvetidi'" og store internasjonale band

Årets revy har fått navnet Tvetidi', og UKEN 2000 har denne gang valgt å satse enda tyngre på konsertsiden. I år står tre store internasjonale navn på konsertprogrammet.

18.02.2000 - Elin F. Styve


Travis, Primal Scream og Bloodhund Gang er sammen med et tyvetalls andre band med på å heve UKEN vesentlig som konsertarrangør.

- Vi er sikre på at dette programmet, sammen med årets revy Tvetidi' vil trekke et stort antall mennesker til det som kommer til å bli en 17 dager lang feststund. Der vil de finne tre konsertscener og hele seks serveringslokaler over to plan, hvorav underetasjen har gjennomgått en betydelig ansiktsløftning og publikumskapasiteten i Aulaen er økt til hele 1200 personer.

Aulaen er dermed tilbake som byens største konsertlokale, og dette har gjort at UKEN 2000 har fått en bred konsertprofil som representerer en rekke ulike sjangre og konsertstemninger. Hver kveld vil det være konserter i Campus, og disse vil sammen med arrangementene i Klubben med få unntak være dekket i cover-chargen på 50 kroner. Uavhengig av de største konsertene skulle derfor det meste ligge til rette for at publikum vil få oppleve festivalstemning hver eneste kveld, lover de UKEansvarlige.

Harald Holst Jansen er UKEsjef
Les mer her

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive