Nytt strategiarbeid igangsettes

Kollegiet vedtok fredag at det nå skal settes i gang et arbeid med ny strategiplan for NHH. Årets strategiarbeid skal knyttes opp mot egenevalueringen som gjennomføres i forbindelse med søknad om EQUIS-akkreditering.

20.02.2000 - Elin F. Styve


I første steg av strategiarbeidet analyseres dagens aktuelle situasjon for virksomheten. Den omtalte egenevalueringen blir hovedelementet i tilstandsanalysen. Samtidig gjennomføres en markeds- og konkurrentanalyse, og denne skal ikke utføres av høyskolen selv. Siden avklares hvilket ambisjonsnivå høyskolen skal ha, og her må fagmiljøet delta aktivt. I tredje fase av strategiarbeidet velges virkemidler som skal tas i bruk for å nå høyskolens mål, går det frem av sakspapirene.

Kollegiet vedtok at rektor i samråd med administrerende direktør peker ut personene som skal ha fremdriftsansvaret i forbindelse med egenevalueringen, og at administrerende direktør legger frem forslag til detaljert plan for strategiprosessen, herunder forslag til hvordan markeds- og konkurrentanalysen skal gjennomføres.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive