NHHs nye nettansikt

Nå er NHHs nye nett-design på luften, og tusener av potensielle studenter finner nå en ny variant av NHHs nettansikt når de klikker på vår adresse.

21.02.2000 - Elin F. Styve


NHH har som mål å gi sin forside nytt utseende hver vår, noe som viser at vi stadig oppgraderes og fornyer oss. Spesielt unge nettsurfere merker seg fort hvilke institusjoner som byr på lite variasjon i sin presentasjon world wide.

- Vi håper dette løftet vil inspirere miljøene ved NHH til oppgradering av egne sider i den grad de nå har vunnet erfaring for bruk av nettet i kommunikasjon med egne målgrupper, sier informasjonssjef Torny Aarbakke.

Ved å klikke på NHHs logo øverst i Paraplyen kommer du inn på forsiden. Også resten av NHH-nettet har fått nytt utseende.

Løsninger på Bjørnenak (IKT)-utvalgets innstilling om å få på plass teknologistøttet undervisning, er under utarbeidelse. De største utfordringene her er å finne løsninger på tilgang og ressurser til å hjelpe fagmiljøene med utarbeidelse og drift av kurssider på nettet. Dette vil Paraplyen komme tilbake til i egen sak senere.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive