London-premie for beste siv.øk.-utredning

15. mars er fristen for studenter som med en siv.øk.-utredning innen finans eller makroøkonomi vil konkurrere om en London-tur.

14.02.2000 - Elin F. Styve


Det er SEB Kapitalforvaltning som i henhold til avtalen som ble inngått med NHH i fjor høst, nå utlyser sin "utredningskonkurranse". SEBs pris for beste opplegg til siviløkonomutredning søker å stimulere til utarbeidelse av fremragende utredninger innen finans, makroøkonomi eller aller helst skjæringsfeltet mellom disse to områdene. Prisen deles ut til den beste innsendte skisse til utredning innen de nevnte områdene.

Faglig opphold
SEB-prisen går til én student på 3. avdeling. I tillegg gir NHH en samsvarende pris til to studenter, slik at i alt tre studenter får en gratis reise til London, opphold dekket og 5000 kroner i lommepenger hver. De tre får et faglig opphold ved SEB Kapitalforvaltnings kontor i London, i tillegg til to dagers "ferie" i løpet av en helg.

- Vi håper dette er en attraktiv premie som vil inspirere studentene, sier næringslivskontakt ved NHH, Klas Rønning (bildet).
Stipendiene kan søkes av studenter ved NHH, og skissene må leveres studieadministrasjonen senest onsdag 15. mars. Bedømmelsen av de innsendte skissene foretas av professor Thore Johnsen og førsteamanuensis Øystein Thøgersen i samarbeid med en representant fra SEB Kapitalforvaltning.

For detaljer/utlysingstekst, kontakt Eva Bakkeli Warpe i studieadministrasjonen.

Også for HAS
Før sommeren lyses det også ut et stimuleringsstipend innefor de nevnte fagfelt i høyere avdelings studium, hvor formålet er å motivere HAS-studenter til å søke på en 3-åring doktorgradsstipendiat-stilling, også gitt av SEB Kapitalforvaltning. Paraplyen kommer tilbake med informasjon om dette senere.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive