Spennende Cems-magasin trenger bidrag

En ny internasjonal økonomisk journal har sett dagens lys, i regi av Cems: European Business Forum. Nå ønsker internasjonal rektor Christine Meyer bidragsytere fra NHH.

29.08.2000 - Elin F. Styve


Journalen er arvtakeren etter CEMS Business Review, og er et samardbeidsprosjekt mellom Cems og PricewaterhouseCoopers. Målgruppene er både praktikere og teoretikere, og journalen er praktisk orientert i formen. De teoretiske artiklene blir etterfulgt av en "praksis-diskusjon", og de mer praktiske presentasjonene får en teoretisk vurdering. Cems har også valgt å legge journalen ut på nettet, hvor det er mulig å komme med tilføyelser, utvidelser og bakgrunn til den enkelte artikkel.

Ut til stor gruppe
European Business Forum blir redigert av kjente navn innenfor forskning, business og media, nemlig Dr. Jean-Jacqes Lambin, Rosemary Radcliffe (PwC) og Tim Dickson.

- Samarbeidet med PricewaterhouseCoopers bringer forskningen ut til en stor gruppe. Bedriften er en aktiv part i produksjonen av journalen, forteller Christine Meyer. Hun vil svært gjerne at fagstaben ved NHH synliggjør sin forskning i journalen.

Viktig å vise styrke
- Fra et Cems-synspunkt er det viktig at vi er med og viser styrke her. Dette er en god måte å publisere artikler på internasjonalt, og de vil bli lest av en stor gruppe.

Journalen har laget en "Invitation to contribute", som gir flere detaljer om bladet til eventuelle bidragsytere. I tillegg kommer sjefredaktør Dr. Jean-Jacqes Lambin og redaksjonssjef Tim Dickson på besøk til NHH i løpet av høsten. De vil holde et stabsseminar, og i tillegg fortelle om journalen som foreløpig er kommet ut med to nummer.

Kontaktperson ved NHH er Christine Meyer, eller man kan kontakte redaksjonssjef Tim Dickson direkte (tel: +44 20 7804 0896).

Internasjonal rektor ved NHH, Christine Meyer, oppfordrer faglig stab til å bidra i journalen Europen Business Forum
Denne folderen forteller mer om journalen, og er rettet mot eventuelle bidragsytere

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive