To stipendiatstillinger

To doktorgradstipendiatstillinger utlyses nå ved NHH - én i markedsføring for fisk og én i energiøkonomi.

26.04.2000 - Paraplyen


Deler av utlysingstekstene følger her:

Dr.gradstipendiatstilling - energiøkonomi
Ved NHH er det ledig en 100% stilling som doktorgradsstipendiat i energiøkonomi, tilknyttet Senter for energiøkonomi. Stillingen er finansiert av BKK og Statkraft, foreløpig for en periode på tre år. Stipendiatens arbeidsområde bør omhandle problemstillinger knyttet til utviklingen av de europeiske energimarkedene.

Stipendiaten vil få arbeidsplass ved Norges Handelshøyskole, Institutt for samfunnsøkonomi. Det vil være arbeidsplikt knyttet til stillingen. Dette avtales nærmere med faglig ansvarlig.

Søkere må være kvalifisert for opptak til doktorgradsstudiet. Relevant utdanningsbakgrunn kan være høyere avdelings eksamen fra Norges Handelshøyskole med samfunnsøkonomi som spesialfag, hovedfagseksamen i sosialøkonomi eller tilsvarende utdanning.
Søknaden bør inneholde en prosjektbeskrivelse og plan for gjennomføring av studiet.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til professor Einar Hope, tlf. 55 95 93 44

Dr.gradstipendiatstilling - marknadsforskning for fisk
Ved NHH er det ledig ei 100 % stipendiatstilling i marknadsforsking for fisk for ein periode på tre år. Fagleg sett er stipendiatstillinga innan empiriske studiar av marknadsstruktur og marknadsavgrensing. Sentrale spørsmål er etterspurnadsstruktur med vekt på marknadspotensiale og konkurranse og interaksjon mellom tilbod og etterspurnad. I søknaden må kandidaten spesifisere kva for marknad det er av interesse å analysere.

Søkjar må vere kvalifisert for opptak i doktorgradsstudiet ved NHH. Relevant utdanningsbakgrunn kan vere eksamen frå Høgare avdeling ved NHH eller hovudfagseksamen innan relevante fagområde.

Søknaden bør innehalde ein prosjektomtale og plan for gjennomføring av studiet. Spørsmål om stillinga kan rettast til professor Trond Bjørndal, NHH, tlf. 55 95 94 03, eller forskar Frank Asche, SNF, tlf. 55 95 97 54.

Stillingene blir lønnet i ltr. 34. Fra lønnen blir trukket 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive