Intensiv offensiv i London

Det nærmer seg avreise for London-ekspedisjonen med studenter og ansatte fra NHH, og nå finpusses de siste detaljene. Vice rector for international affairs, Christine Meyer (bildet), er med.

05.04.2000 - Elin F. Styve


- Vi er veldig spente og svært optimistiske på vegne av prosjektet. Responsen fra bedriftene vi inviterte har vært formidabel, og London-fremstøtet er svært godt forberedt, forteller prosjektkoordinator Gaute Ulltveit-Moe. Sammen med 11 andre fra fagstaben og studentmiljøet er han på mandag på plass på Hotel Savoy for å fortelle multinasjonale bedrifter i London at kandidater fra NHH stiller er i verdensklasse. Verken mer eller mindre.

Vil gjøre NHH kjent
Næringslivsutvalget i NHHS tok initiativet til å gjøre NHH kjent blant bedrifter stasjonert i London, for å øke oppmerksomheten rundt NHH-kandidaters kompetanse i det internasjonale markedet av bedrifter. Sammen med Christine Meyer, Thore Johnsen, Jan I. Haaland og John Andersen fra NHHs fagmiljø og administrasjon har de sydd sammen et tett og innholdsrikt program for London-presentasjonen.

- Nesten alle er kjent med nivået blant kandidater fra Handelshögskolan i Stockholm, som vi sammenligner oss med. Nå er det viktig for oss å være pro-aktive og få fart på prosessen også for våre studenter, som er fullt på høyde med kandidater fra Stockholm. Mange NHH-studenter ønsker seg jobb i London, og da må virksomhetene vite hva vi er gode for, sier Ulltveit-Moe.

To timer
Det blir et to timer langt møte med store internasjonale bedrifter som Merril Lynch, Lazard, BP Amoco, Step Stone, Hewlett Packard og 25 andre. I alt 80 bedrifter har vært i kontakt med NHH i forbindelse med presentasjonen, og alle har mottatt en informasjonspakke om NHH.

- Nå gleder vi oss til å komme i gang. Møtet varer et par timer, men har vært forberedt i et halvt år. Dette er et stort prosjekt som vi føler har fått en sterk støtte i hele NHH-organisasjonen, noe vi er svært glade for, avslutter Ulltveit-Moe.

F.v. Gaute Andreassen, Trygve Fjeldheim, Christine Meyer, Gaute Ulltveit-Moe, Christian Jensen og Andreas Mikalsen
Christine Meyer blir med for å presentere NHH i London.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive