Per Inge Strand går til fagstilling

Administrerende direktør Per Inge Strand har i dag orientert styret i AFF at han ønsker å fratre sin stilling fra 1. august 2000.

06.10.1999 - Elin F. Styve


Per Inge Strand har ledet AFF i snart ti år, og har uttrykt ønske om annet arbeidsinnhold. Fra august 2000 og ett år fremover vil han benytte tiden til studier og videreutvikling tilknyttet universitet i utlandet. Deretter vil han tre inn i en fagstilling på AFF.

- Styret i AFF er meget godt fornøyd med den utviklingen AFF har hatt under ledelse av Per Inge Strand. Han har kombinert jobben som daglig leder med omfattende deltakelse i ulike prosjekter og programmer. Det har skjedd en markert utvikling innenfor både programvirksomhet, bedriftsinternt utviklingsarbeid og forskning. AFF er i dag ledende i Norge, og har et meget godt renommé, en kvalifisert stab og en sunn økonomi, sier styreleder Osmund Ueland i en pressemelding.

Styret i AFF har i dag startet prosessen med å finne Per Inge Strands etterfølger. I prosessen med å finne ny leder vil både interne og eksterne kandidater bli vurdert.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive