Teatertilbud: Tre Holberg-forestillinger

NHHs ansatte får tilbud om teaterbilletter til reduert pris på tre Holberg-forestillinger i forbindelse med Den Nationale Scenes 150 års-jubileum. Bestillingsfristen for to av forestillingene er allerede i morgen, 14. desember.

13.12.1999 - Elin F. Styve


I Niels Klims reise til den underjordiske verden møter vi den unge studenten Niels Klim som vil undersøke en hule i fjellet ved Bergen og dumper ned i et underjordisk univers. En storslagen og spektakulær forestilling i Bentein Baardsons regi og med Bjarte Hjelmeland i hovedrollen.

NHH har fått reservert billetter til Store Scene torsdag 13. januar, tirsdag 18. januar og onsdag 16. februar. Pris m/grupperabatt kr 260,-

Bestillingsfrist tirsdag 14. desember.

På Småscenen kan du se den kjente komedien Erasmus Montanus. Rollen som Erasmus spilles av Trond Espen Seim.

NHH har fått billetter til torsdag 6. januar og fredag 21. januar. Gruppepris kr 130,-

Bestillingsfrist tirsdag 14. desember.

På Lille Scene er det "reprise" på Den Vægelsindede fra 1850, nå som De vægelsindede. Kristiane Korf er instruktør og hovedrollen som enken Lucretia spilles av Stine Varvin. Lucretia skifter humør og sinnstemning hele dagen. Dette er utgangspunktet for mange forviklinger og komiske opptrinn, og etter hvert viser det seg at det er flere som har problemer med å bestemme seg. De to unge pikene Abelone og Terentia (Christine Hope og Ingrid Bergstrøm) stikker hodene sammen for å hjelpe skjebnen. Hvem passer sammen med hvem og hvem bør gifte seg med hvem?

NHH har fått reservert billetter til onsdag 2. og torsdag 3. februar, gruppepris kr 130,-

Bestillingsfrist tirsdag 11. januar.

Billettene betales på forhånd, og vil bli sendt deg i internposten/levert etter avtale. Ved å bestille alle tre forestillingene som en pakke, er prisen totalt kr. 450,-.

Teaterkontakt er Karin Hjermann


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive