Si din mening om Paraplyen

Nå har alle NHH-ansatte mottatt et ark med en spørreundersøkelse om elektronisk internkommunikasjon ved NHH. Vi håper at alle tar seg tid til å svare på spørsmålene, som i hovedsak dreier seg om Paraplyen.

06.12.1999 - Elin F. Styve


Statistikken viser at antall treff på Paraplyen fra de tre høstmånedene i fjor til de samme månedene i år er nesten tredoblet, fra gjennomsnittlig 11 000 til 30 800 treff i måneden. Dette viser at stadig flere bruker Paraplyen-siden som en "motorvei" og døråpner til både nyheter og faste stabssider ved NHH.

Vi vil nå gjerne få en ny tilbakemelding fra de ansatte om deres syn på Paraplyen, og ønsker og forslag til utviklingen av den. Derfor gjentar vi en del av spørsmålene fra undersøkelsen i fjor, i tillegg til å ta inn et par nye elementer som redaksjonen legger vekt på.
Undersøkelsen sendes ut og besvares på papir. De som vil være med i trekningen om en flaske vin med eller uten alkohol, kan skrive navnet sitt nederst på undersøkelsen eller på eget ark. Andre kan levere anonyme besvarelser.

HUSK Å FYLLE UT BEGGE SIDENE AV SVARSKJEMAET!

Svarskjemaet returneres på internpost til Paraplyen, informasjonsavdelingen, og fristen er 18. desember.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive