Topplassering for internasjonalt masterprogram

Financial Times-rangering (Illustrasjon)

CEMS-programmet, som NHH tilbyr sammen med 28 ledende handelshøyskoler, kommer på 5. plass på Financial Times rangering av de beste masterutdanninger i verden.

15.09.2014 - Red.


ette er to plasser opp fra fjorårets rangering. FT-kåringen vektlegger karrieremuligheter og grad av internasjonal orientering og mangfold.

CEMS-programmet er spesielt rettet mot studenter som ønsker en internasjonal karriere. Studentene skal blant annet gjennomføre et praksisopphold i en utenlandsk bedrift og tar ett semester ved en av de andre CEMS-skolene.

- Jeg er veldig fornøyd med at CEMS har en topplassering på rangeringen. Konkurransen blir stadig hardere, og det er gledelig at NHH-studentene kan nyte godt av dette unike tilbudet. Studentene som tar dette programmet blir spesielt godt rustet til å gjøre en internasjonal karriere, sier prorektor Sunniva Whittaker, som leder NHHs internasjonale arbeid.

CEMS-programmet har ligget jevnt høyt på rangeringen, og prorektoren sier det er et kvalitetsstempel for NHH.

- NHH har høye internasjonale ambisjoner, og CEMS-programmet er en viktig del av vår satsing. Vi ønsker å dreie vårt studietilbud i internasjonal retning. Derfor vil vi nå utvide vårt engelskspråklige tilbud med tre nye profiler fra 2015, sier Whittaker.

Masteren i økonomi- og administrasjon på NHH kommer på 60. plass på årets rangering. Dette er en plass opp fra fjorårets plassering.

Det er University of St Gallen i Sveits som topper listen. De er øverst på listen for tredje året på rad.

Mer informasjon:

Prorektor Sunniva Whittaker, E-post: sunniva.whittaker@nhh.no, Mobil: 992 77 977

Kommunikasjonssjef Kristin Risvand Mo, E-post: kristin.mo@nhh.no, Mobil: 915 99 661


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive