Norges Handelshøyskole (NHH) i internasjonalt samarbeid om doble mastergrader

NHH har inngått samarbeidsavtaler om doble grader med tre internasjonale toppinstitusjoner. Dermed kan kvalifiserte studenter ta mastergrad både ved NHH og for eksempel HEC Paris på samme tid som det normalt tar å fullføre en grad.

27.05.2009 - Red.


NHH har etablert dobbelgradssamarbeid med CEMS institusjonene HEC Paris, Université Catholique De Louvain (UCL - Louvain School of Management) i Belgia og EGADE del Tecnológico de Monterrey i Mexico.

Studenter på masterstudiet ved NHH får nå muligheten til å ta to grader på samme tid som det normalt sett tar å fullføre en. Studentene tilbringer første året ved NHH, for så å reise ut å ta andre året ved en av samarbeidsinstitusjonene.

- Alle tre er fremragende institusjoner - de fremste i sine land - og dessuten CEMS-partnere. At de ser på oss som en naturlig samarbeidspartner er veldig bra, sier rektor Jan I. Haaland.

- HEC Paris er regnet som den fremst av alle økonomisk-administrative utdannelser i Europa, påpeker John Andersen ved Internasjonalt kontor.

- Vi må hele tiden ha et tilbud som er interessant for studentene våre, og jeg tror det er økende oppmerksomhet blant studentene om at dette er nyttig kompetanse, sier Jan I. Haaland.

NHH vurderer å inngå avtaler med skoler i Kina, Singapore, Australia/New Zealand, Canada, Italia og Tyskland.Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive