NHH og AFF blant Europas 20 beste

Financial Times (FT) offentliggjorde mandag årets rangering av verdens beste åpne lederutviklingsprogrammer, Executive Education. NHH og AFF i fellesskap ligger på 17. plass i Europa og 37. plass i verden. Dette er det beste resultatet noen gang.

13.05.2013 - Red.


- Dette er et svært godt resultat. Undersøkelsen bekrefter at vi har stadig mer fornøyde deltakere og et tilbud som kan konkurrere med de aller beste internasjonalt, sier NHH-rektor Jan I. Haaland.

I FT-rangeringen deltar NHH og AFF med blant annet AFFs Solstrandprogram, AFF Yngre Ledere og NHHs Corporate Finance. NHH og AFF deltok første gang i 2008 og kom da på 49. plass.

- Vi har styrket posisjonen hvert år og det er svært bra. Årets resultater viser at vi gjør det bedre på alt som har med den faglige kvaliteten å gjøre. Deltakerne gir uttrykk for at nytteverdien er høy, og vi ser at pågangen til programmene er stor, sier Mai Vik, administrerende direktør i AFF.

- AFFs ferske lederundersøkelse viser at unge ledere har betydelige utfordringer i møtet med lederrollen og lederhverdagen. Tilgang til ny kunnskap er derfor spesielt viktig for yngre ledere.

I rangeringen måler Financial Times kvaliteten på åpne, ikke-gradsgivende lederutviklingsprogrammer, basert på tilbakemeldinger fra deltakerne og institusjonenes egenrapportering. NHH og AFF gjør det særlig bra på innhold, læringsutbytte og oppnådde mål.

Årets liste toppes av IMD i Sveits, etterfulgt av IESE Business School i Spania og Thunderbird School of Global Management i USA.

Financial Times har også rangert bedriftsinterne programmer. Her kommer NHH og AFF også godt ut, spesielt på måloppnåelse og "valuta for pengene".

Les mer på Financial Times' nettsider

Mer informasjon

Rektor Jan I. Haaland, NHH. Tlf. 55 95 92 17 / 957 96 865

Administrerende direktør Mai Vik, AFF. Tlf. 908 36 947

Dekan for etter- og videreutdanning William Brochs-Haukedal, NHH. Tlf. 908 66 602
Kommunikasjonssjef NHH, Kristin Risvand Mo, NHH. Tlf. 55 95 96 61 / 915 99 661


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive