Per Arne Husdal er død

NHH har mottatt det triste budskapet om at en av våre tidligere ansatte, Per Arne Husdal er død, etter kort tids sykeleie.

12.08.2015 - Erik Lundberg


Per Arne var ansatt på NHH i nær 36 år fra 1974. Han var leder for Kopieringssentralen som hørte til Administrativ og teknisk driftsavdeling da han gikk av med AFP i 2009. Han døde 3. august og begraves i Åsane nye kirke førstkommende fredag, 14. august, kl 14.

Per Arne ble ansatt i daværende Trykkeriet og ble leder der i 1975. Arbeidsoppgavene som leder var tilrettelegging av trykkerioppdrag, montering, justering av maskiner, trykking av og utregning av priser på kompendier, innkjøp, samt ledelse av trykkeriets personale på fire personer.

Per Arne var en solid og faglig dyktig medarbeider. Grafisk bransje har hatt en voldsom utvikling fra Per Arne begynte i arbeidslivet, og Per Arne viste god evne og vilje til å møte nye utfordringer og sette seg inn i nye problemstillinger. Per Arne var alltid samvittighetsfull og systematisk i sitt arbeid.

De fleste vil minnes Per Arne som en svært hyggelig kollega og som en leder som viste stor omtanke for dine nære medarbeidere og andre kollegaer og venner. Per Arne var også en viktig bidragsyter på de mange sosiale arrangementene vi har hatt her på NHH opp gjennom årene, gjerne basert på dugnad, og vi er mange ved NHH som har gode minner fra den tiden.

Våre tanker går til Per Arnes nærmeste.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive