Immatrikulering av nye studenter

Næringsminister Monica Mæland og Aase Aamdal Lundgaard, daglig leder i Deloitte Norge, ønsker 450 nye bachelorstudenter velkommen til NHH på immatrikuleringen mandag 10. august.

06.08.2015 - Astri Kamsvåg


Immatrikuleringen, som foregår i Aulaen, markerer starten av det nye studieåret. Rektor Frøystein Gjesdal ønsker hver enkelt student velkommen og overrekker immatrikuleringsbevis.

Også denne gangen blir det overrekkelse av doktorgradsdiplomer, og tale til de nye studentene av lederen av studentforeningen. Ukekoret Optimum, pikekoret Sangria, Extravadance og Big Business Band står for musikalske innslag.

Immatrikuleringen av de nye bachelorstudentene er kl. 10-12, mens arrangementet for nye masterstudenter er fra kl. 14 til 16. Utvekslingsstudentene immatrikuleres fredag 14. august kl. 11 i Speilsalen. Totalt starter i overkant av 1.000 nye norske og internasjonale studenter på NHH i høst.

Det er mye nytt å sette seg inn i for de nye studentene på NHH, og det er lagt opp til en intensiv oppstartsuke. Les mer om oppstarten på nhh.no

Bildet er fra immatrikuleringen i august 2014.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive