Innviet Småbrukets nye kjøkken

Småbruket, kjøkken

Lørdag 6. september ble det felles høsttur samt offisiell innvielse av de nye kjøkkenene på Småbruket.

25.09.2014 - Red.


Årets høsttur gikk i år Fitjadalen, en knapt halvtimes kjøretur fra Kvamskogen. Turen var ikke den store utfordringen i forhold til høydemeter, men var innom flere spennende attraksjoner. Ti kollegaer var med på vandringen gjennom flott natur.

Blant annet opplevde turgjengen natur-utekjøkken med vaffeljern og svartsvidd kaffekjel, flotte trebord og benker, og kubbestoler tilpasset de kvamske trollene!

Turen gikk innom Døgnope som er en heller som gir naturlig le for vær og vind, Selesete, en gammel stølsvoll som er «satt i stand» med langbord, benker og grue til allmenn bruk og Skisete.

Siste stopp var en tur ned til bunnen av Øredalsfossen, en godt gjemt hemmelighet langs veien til Fitjadalen. Fossen har et fall på 70 meter og var imponerende sett nedenfra.

Kjøkkeninnvielse og 45 års jubileum

Etter turen var det å returnere til varm hytte med dusj og badstu på agendaen.

Forberedelsene til middagen ble satt i gang og mens potetene kokte var det tid for høytidelig å foreta innvielsen av de nye kjøkkenene som er installert på Småbruket i løpet av sommeren.

Nye, flotte IKEA-kjøkken komplett med innbygget induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin glinset mot turgjengen, og med snorklipping og bobler ble de erklært for åpnet!

For å skryte så er det virkelig blitt en standardheving på Småbruket med denne investeringen, og det kan anbefales på det sterkeste å ta turen for å prøve dem.

Under middagen ble også hyttens 45-årsjubileum markert. Taler, sang og gaveoverrekkelse ble avholdt og alle følte at Småbruket riktig nøt oppmerksomheten.

Turfølget takker komiteen, som i år bestod av Ingebjørg Tyssedal og Tove Skaar, for et flott opplegg! Dette gir mersmak og Hyttestyret håper mange vil delta på arrangement fremover!

Signe Morvik/James Hosea

Høsttur 2014
Årets høsttur gikk til Fitjadalen.
Småbruket, nye kjøkken
Begge hyttene på Småbruket har fått splitter nye kjøkken.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive