Tre nye fjes i studieadministrativ avdeling

Terje Tolleshaug, Mona Helen Nilsen og Marianne Eeg har fått jobb i tre ulike seksjoner i studieadministrativ avdeling.

19.03.2014 - Lisbeth Heilund


Terje Tolleshaug
Terje Tolleshaug
Foto: Hallvard Lyssand

Terje Tolleshaug (33) fra Radøy ble ansatt ved NHH i februar, og er en av de første studentene nå møter i infosenteret ved seksjon for informasjon og service. Tolleshaug har en bachelor i musikkteknologi fra NTNU. Han har jobbet et år med logistikk, i tillegg har han jobberfaring fra lekebutikk. Tolleshaug liker å jobbe med mennesker, og syns det er kjekt å ha mye kontakt med studentene og å være med og veilede dem.


Mona Helen Nilsen
Mona Helen Nilsen
Foto: Hallvard Lyssand

Mona Helen Nilsen er opprinnelig fra Kirkenes. Hun begynte i praksisplass ved seksjon for informasjon og service i september 2013. Nå har hun fått et vikariat ved seksjon for opptak der hun blant annet skal jobbe med FS-registrering, scanning av vitnemål og annet forefallende arbeid.

Nilsen har en cand.mag i økonomi og administrasjon fra NTNU. Hun har også jobbet i studieadministrasjonen ved NTNU en periode.


Marianne Eeg
Marianne Eeg
Foto: Hallvard lyssand

Marianne Eeg (44) fra Bergen, er vikar gjennom Manpower, og skal jobbe i seksjon for timeplanlegging og eksamen. Før hun begynte ved NHH i november, var hun hjemmearbeidende med tre barn. Hun har tidligere jobbet med barn og ungdom, men er veldig glad for å ha fått muligheten til å jobbe ved NHH. Hun skal blant annet jobbe med klagebehandling, kursgodkjenning og eksamensavvikling.

Paraplyen ønsker alle tre lykke til videre som kollegaer på NHH.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive