Jebsen-senteret snart klart til åpning

Her kan du få en liten smakebit på hvordan det ser ut i det nye Jebsen-senteret på NHH.

31.03.2014 - Lisbeth Heilund Foto: Hallvard Lyssand


Kristian Gerhard Jebsen-senteret er plassert i overgangen fra «gamlebygget» til nybygget og går over tre etasjer. Deler av det tidligere Dag Cowards auditorium er bygget om for å bli en del av det nye høyteknologiske senteret.

Leder for seksjon for eiendomsforvaltning, Erik Lundberg, sier at senteret er byggteknisk ferdig. - Vi venter bare på noen møbler, men disse skal komme i god tid før den offisielle åpningen av senteret i april.

Høyteknologosk utstyr
- Alt AV-utstyr er nå montert, det gjenstår bare en del testing, sier It-sjef Thor-Inge Næsset.

Fordelt på de tre etasjene i Jebsensenteret, finner vi til sammen 5 flatskjermer på 95 tommers størrelse hver og 6 interaktive skjermer på 65 tommer. I tillegg henger det Smartboards i auditoriet og i flere av møterommene.

Milliongave fra Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen
Senteret er finansiert av Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen, som donerte 24 millioner kroner til NHH for å realisere dette prosjektet. Se tidligere Paraplyen-sak om bakgrunnen for Jebsensenteret.

Offisiell åpning av senteret er mandag 28. april. Onsdag 30. april vil senteret være åpent for alle ansatte som er interessert i å komme innom og se de nye fasilitetene.

Auditoriet ligger i 2.etasje. her finner du 3 flatskjermer og to smartboards der den ene smartboarden også fungerer som en flatskjerm.
Senteret har kjøkken i alle tre etasjene.
I trappegangen slippes mye lys inn i lokalet fra de store vinduene ut mot sjøen.
Samlingslokalet i øverste etasje har en storskjerm med Ultra HD, som er satt sammen av tre skjermer på 95 tommers størrelse hver.
Ett av fem grupperom i underetasjen.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive