Søker kandidater til NHHs formidlingspris

NHH (Foto: Daniel Hundven-Clements)

NHHs formidlingspris skal deles ut under immatrikuleringen 11. august 2014. Nå ber juryen om begrunnede forslag til kandidater. Søknadsfrist er 25. juni.

26.05.2014 - Red.


NHHs pris for fremragende formidling ble etablert i 2011 og skal deles ut hvert tredje år. I 2011 gikk prisen til professorene Thore Johnsen og Victor D. Norman.

- Formidlingsprisen er opprettet for å anerkjenne den betydningen god formidling har for samfunnet og NHH. Vi ønsker å hedre fremragende NHH-formidling og ikke minst stimulere til mer og nyskapende formidling av økonomifaget, sier viserektor Helge Thorbjørnsen, som leder juryen.

Juryen består for øvrig av professor Leif Sandal, førsteamanuensis Marita Kristiansen, påtroppende redaktør i Aftenposten Trine Eilertsen, redaktør i BT Gard Steiro, student Henny Marie Fløystad og kommunikasjonssjef Kristin Risvand Mo.

Det er en bred definisjon av formidling som vil ligge til grunn for juryens vurdering. Blant kriteriene som trekkes frem er å ha bidratt til å styrke formidlingsarbeidet ved NHH, nådd frem til grupper utenfor akademia og tatt i bruk nye kommunikasjonsverktøy.

- Nå er det bare å melde inn kandidater. Vi har mange dyktige formidlere ved NHH og dette er en flott mulighet til å anerkjenne den viktige jobben de gjør, sier Thorbjørnsen.

Søknadsfrist er onsdag 25. juni 2014. Forslag med begrunnelse kan sendes på epost til kommunikasjon@nhh.no.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive