Undervisningspris til Linda Nøstbakken

For sin evne til å engasjere og for sin faglige dyktighet har Linda Nøstbakken blitt tildelt Masterstudentenes pris for fremragende innsats for skoleåret 2013/2014.

23.06.2014 - Torill Sommerfelt Ervik


- Dette er veldig flott, og jeg blir både stolt og ydmyk når jeg ser hvem som har fått denne prisen før, sier Nøstbakken.

Hun ble tildelt prisen under avslutningsseremonien for masterstudentene fredag 20.juni, for sin innsats i kurset "Petroleum economics".

I begrunnelsen stod det at hun "gjennom sitt engasjement og store interesse for å inkludere og engasjere studentene i forelesningene utmerket seg som en meget dyktig foreleser. Hun har ved bruk av egen erfaring og et undervisningsopplegg med flere blogginnlegg fått studentene oppdaterte rundt aktualiteter innen fagfeltet, og dermed gjort faget mer spennende og praktisk rettet. Hun fremstår som svært dyktig innen sitt fagfelt og evner å balansere tidsbruk mellom lettere og vanskeligere deler av pensum."

- Når de nevner bloggen vil jeg gjerne få frem at undervisningsassistent Grant McDermott har vært til stor hjelp, sier Nøstbakken.

Hun mener også at de flinke og svært aktive masterstudentene bør få litt av æren.

- De har vært engasjerte og kommet med tilbakemeldinger. Det har gjort det lettere for meg å tilpasse og gjøre forbedringer i kurset underveis.

Linda Nøstbakken, Foto: Torill Sommerfelt Ervik

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive