Ny HR-sjef

Odd Andrew Storetvedt er ansatt som ny HR-sjef ved NHH.

04.06.2014 - Torill Sommerfelt Ervik


Storetvedt (48) kommer fra stilling som direktør for salg og kjededrift i apotekkjeden Boots. Før det har han vært personal og organisasjonsdirektør i Helse Bergen, og han har omfattende HR-erfaring fra både helse og forsikringsbransjen.

- NHH er jo en helt annen type organisasjon enn den jeg kommer fra, men jeg kjenner tunge, akademiske miljøer fra tiden min i Helse Bergen. Skolenivået er imidlertid nytt for meg. Der kommer jeg med blanke ark, og gleder meg til å begynne, sier Storetvedt.

Administrerende direktør Nina Skage mener at den nye HR-sjefen er svært godt kvalifisert til jobben.

- Storetvedt har både operasjonell og strategisk HR-forståelse. Med det mener jeg han både har konkret erfaring og kompetanse innen feltet, og en forståelse for hvordan han kan videreutvikle organisasjonen og menneskene her. Jeg tror han vil bli en god diskusjonspartner og rådgiver for ledere og mellomledere på NHH. Han har erfaring fra hvordan man kan drive frem endring på en positiv måte, sier direktør Nina Skage.

Storetvedt kommer fra Bergen, men har de seneste årene pendlet fra Oslo.

- Hovedmotivasjonen hans for å søke på jobben var at han vil tilbake til HR-feltet, til en spennende organisasjon, og at han ønsker å arbeide med fast base i Bergen. Han ser på NHH som en flott merkevare, og er imponert over kompetansen vi har her og den spennende trioen med NHH, AFF og SNF, sier Skage.

Hun trekker frem Storetvedts sosiale kompetanse som en særlig styrke.

- Han er en jovial og veldig hyggelig type som jeg tror vil bli godt likt, sier hun.

Storetvedt begynner i jobben 1. oktober.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive