Studentforeningen i sorg

Et kjært medlem av studentforeningen har gått bort.

08.04.2014 - Dina Mikkelsen, leder NHHS


I dag mottok vi den ufattelig triste meldingen om at en av våre medstudenter, Tarjei Drangsland, er omkommet.

Tarjei var tillitsvalgt i NHHS, og hadde mange venner her på NHH. Våre tanker og dypeste medfølelse går til familie, venner og alle medstudenter.

I en slik situasjon er det viktig at vi tar vare på hverandre. Sammen med NHH har vi etablert noen tilbud som alle studenter kan benytte seg av. Vi håper at alle som føler de trenger det, benytter seg av tilbudene. Det viktigste er likevel at vi som medstudenter tar vare på hverandre, og støtter alle som har det tungt.

I morgen, onsdag, kl 13:00 vil det avholdes minnestund i Aulaen. Her er alle velkomne.

Det er etablert et kriseteam og opprettet kontakt med helsepersonell. Dersom medstudenter ønsker å snakke med noen, er psykolog og studentprest tilgjengelig ved henvendelse til Inger Marie Milde i studieadministrativ avdeling, tlf. 55 95 95 02 / 906 14 577, epost: Inger.Marie.Milde@nhh.no.

Studentsamskipnaden i Bergens rådgivningstjeneste kan også kontaktes direkte på tlf. 55 54 52 50 eller studentradgivningen@sib.no.

Det vil bli satt opp et minnebord med kondolanseprotokoll i Aulaen, fra kl 17:00 - 19:30 i dag. Her vil det være mulig å samles, tenne lys og legge ned blomster.

Det er også mulig å benytte seg av NHHs stillerom, i korridoren til venstre for hovedinngangen.

Vi i Kjernestyret er tilgjengelig hele døgnet på tlf: 932 12 786 dersom noen trenger hjelp selv, eller vet om andre som trenger noen å prate med.

Alle arrangement i regi av NHHS vil bli avlyst inntil videre. Det inkluderer vårvalget og Foreningsmøtet.

Tarjei vil bli dypt savnet i Studentforeningen.

På vegne av Kjernestyret,

leder Dina Mikalsen


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive