NHH-student død

NHH har mottatt det triste budskapet om at student Tarjei Drangsland (24) er død. Han omkom i en fallulykke i Bergen sentrum natt til søndag 6. april. NHH vil derfor flagge på halv stang onsdag 9. april.

08.04.2014 - Red.


Tarjei Drangsland var bachelorstudent ved NHH, og begynte høsten 2013. Tarjei kom fra Lier i Buskerud. Han var tillitsvalgt i studentforeningen.

NHH har fått opplyst at det ikke er noe som tyder på det ligger noe kriminelt bak eller at dette er selvpåført.

Tirsdag ettermiddag fra kl 17 til 19.30, vil Aulaen ved NHH være åpen for dem som ønsker å samles i forbindelse med Tarjeis død. Her vil det også være helsepersonell til stede for eventuelle ønsker om samtale.

Foruten å flagge på halv stang, blir det onsdag satt opp et minnebord med kondolanseprotokoll i foajeen utenfor Infosenteret.

Onsdag kl 13.00 blir det avholdt minnestund i Aulaen for studenter og ansatte i NHH-miljøet. Dørene åpner kl 12.45. Minnestunden er ikke åpen for presse.

Dersom medstudenter ønsker å snakke med noen i forbindelse med dødsfallet, er psykolog og studentprester tilgjengelig ved henvendelse til Inger Marie Milde i studieadministrativ avdeling, tlf. 55 95 95 02, epost: inger.milde@nhh.no

Studentsamskipnaden i Bergens rådgivningstjeneste kan også kontaktes direkte på tlf. 55 54 52 50 eller studentradgivningen@sib.no.

Vi vil også minne studenter og ansatte om at NHH har et stille rom i korridoren til venstre for hovedinngangen, som det er anledning til å benytte.

NHH vil uttrykke sorg over Tarjei Drangslands bortgang og medfølelse med hans pårørende.

.....

Studentforeningen har skrevet en egen melding til NHH-studentene, den kan leses her.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive