Samfunn blant de ti beste

Institutt for samfunnsøkonomi ved NHH er på syvende plass på Financial Times sin liste over de ti beste handelshøyskolene innen undervisning i samfunnsøkonomi.

23.09.2013 - Shreya Nagothu


NHH rykker dermed opp en plass fra forrige måling. Over 6000 tidligere studenter på deltakerskolene har deltatt i FT-rangeringen. I tillegg til direkte spørsmål knyttet til rangeringen, ble deltakerne bedt om å rangere undervisningen i en rekke fag ved sine skoler. Svarene blir brukt til å sette sammen topp ti-lister med de beste undervisningsstedene på ulike fagområder.

NHH er på syvende plass på listen Top 10 for economics. På toppen av listen er London School of Economics, og fremst i norden på en femte plass er Stockholm School of Economics. Anerkjente skoler som HEC Paris ligger bak NHH på denne listen.

Institutt for samfunnsøkonomi har etablert seg som en gjenganger på topp ti, noe de selv tilskriver langsiktig og målrettet jobbing både med sammensetning av stab (internasjonalisering) og kurstilbudet. Spesielt har det vært stort fokus på å benytte aktive forskningsgrupper inn i undervisningsrommet slik at studentene får anledning til å ta del i forskningsprosessene ved instituttet.

På totalrangeringen av Masters of Management i verden går University of St. Gallen nok en gang av med seieren. NHH kommer på en 61. plass.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive