Storstilt PhD-kurs med Harvard-professor

Mer enn 70 PhD-studenter fra Europa og USA er denne uken på NHH for å delta på PhD-kurs med professor David Laibson. Kurset er i regi av The Choice Lab.
In English

23.10.2013 - Sigrid Folkestad


Kurset «Behavioral Economics» arrangeres fra mandag til og med torsdag, i regi av The Choice Lab. Det består av ti forelesninger. I tillegg vil studentene få anledning til å presentere egen forskning.

David Laibson er professor i økonomi ved Harvard University. Laibson er også medlem av National Bureau of Economic Research. Laibson har utdannelse fra Harvard University , London School of Economic og Massachusetts Institute of Technology . Han fikk sin doktorgrad i 1994 og har undervist ved Harvard siden da.

Forskeren har blitt tildelt Harvards ΦΒΚ (Phi Beta Kappa) Prize og et Harvard College professorat. Laibson forsker på atferdsøkonomi - og regnes blant verdens beste på fagområdet - og han leder Harvard Universitys Foundations of Human Behavior Initiative.

- Det er utrolig inspirerende å få en av verdens fremste økonomer på besøk, og også veldig gøy å samle en så stor gruppe aktive studenter fra hele Europa og USA. En slik samling gir mange nye impulser og styrker både vårt og studentenes internasjonale nettverk, sier professor Bertil Tungoddden.

Det er professorene Tungodden og Alexander W. Cappelen som organiserer kurset, som har mottatt støtte fra Forskningsrådet, Nasjonalt fagråd for samfunnsøkonomi og den Nasjonale forskerskolen i bedriftsøkonomi.

Det er professorene Bertil Tungodden og Alexander W. Cappelen ved The Choice Lab som arrangerer PhD-kurset.
Foto: Helge Skodvin
Cirka 70 stipendiater fra USA og Europa deltar denne uken på et PhD-kurs i atferdsøkonomi.
Foto: Helge Skodvin

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive