Nye ansatte ved seksjon for økonomi

Vigdis N. Skjævestad er ansatt som controller ved NHH. Ingvild Larsen er midlertidig ansatt og skal jobbe med lønn.

04.11.2013 - Lisbeth Heilund


Vigdis Skjævestad (51) er fra Bergen og er utdannet revisor fra distriktshøgskolen i Bodø (nå Handelshøgskolen i Bodø). Hun har til sammen jobbet 15 år i næringsmiddelindustrien i Bergen som regnskapssjef og som controller. Hun hadde sin første arbeidsdag ved NHH fredag 1.november.

Vigdis har lenge sett på NHH som en mulig arbeidsplass.
- Jobben som controller har kjent innhold i og med at jeg har jobbet i mange år med dette. Jeg bor rett i nærheten av NHH, så det er flott å ha arbeidsplassen sin her.
Skjævestad skal jobbe med budsjettarbeid og regnskapsavslutninger. I tillegg blir hun superbruker i Agresso, Basware og Current.


Ingvild Larsen

Ingvild Larsen (51) er også fra Bergen. Hun er midlertidig ansatt gjennom Manpower, og skal jobbe med variabel lønn og offentlig rapportering.

Ingvild har bakgrunn fra Bergen Turlag der hun har jobbet i 17 år som økonomiansvarlig. Etter disse 17 årene valgte hun å slutte i jobben for å reise til Peru der hun tilbrakte totalt 11 måneder over en periode på to år. Innimellom reisene fikk hun jobboppdrag gjennom Manpower, blant annet i Rieber-konsernet og hos Advokatene Wikborg og Rein. Hun synes det er spennende at hun nå skal få jobbe i høyskolesektoren.

Paraplyen ønsker begge to velkommen til NHH!



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive