Ledig vikariat som førstekonsulent ved Institutt for samfunnsøkonomi

Ved NHH er det ledig 100 % stilling som førstekonsulent - ett års vikariat med mulighet for forlengelse. Stillingen er knyttet til Institutt for samfunnsøkonomi.

15.03.2013 - Hallvard Lyssand


Institutt for samfunnsøkonomi er et internasjonalt rettet institutt, og består av entusiastiske ansatte med høye ambisjoner for forskning, undervisning og formidling.

Den som blir tilsatt vil delta aktivt i daglig drift av instituttet og være et viktig bindeledd mellom instituttet og administrative enheter ved høyskolen.

Viktige oppgaver vil være knyttet til:

• Økonomioppfølging/budsjettarbeid

• Utvikling av administrative rutiner

• Generell saksbehandling

For stillingen kreves høyere utdanning tilsvarende minimum bachelorgrad. Mastergrad er ønskelig. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves god fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen, og erfaring med saksbehandlingssystemer som ephorte og agresso vil bli vektlagt. Stillingen innebærer nært samarbeid med fagstab, kontakt med PhD studenter, og medarbeidere i administrasjonen.

Vi søker en person som kan arbeide både selvstendig og i team, og som er effektiv og fleksibel, med utpreget serviceinnstilling. Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på norsk og engelsk, er en forutsetning.

Stillingen har kode 1408-førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ iltr. 45 - 52, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorsjef Trude Gudmundset,tlf. 55 95 93 46eller trude.gudmundset@nhh.no

Mer informasjon om instituttet finnes på hjemmesiden: Institutt for samfunnsøkonomi

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 2.4.2013


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive