Nye konsulenter i Studieadministrativ avdeling

Altamirano Eskeland Fotograf: Hallvard Lyssand

1. mai 2013 ble Francisca Caceres Altamirano og Marianne Eskeland ansatt som henholdsvis førstekonsulent og seniorkonsulent i Studieadministrativ avdeling.

16.05.2013 - Shreya Nagothu


Francisca Caceres Altamirano er opprinnelig fra Chile og er utdannet kunsthistoriker fra Universitet i Bergen (UiB). Hun har tidligere arbeidet som studieveileder og eksamenskonsulent ved UiB og Universitetet i Stavanger. Som førstekonsulent i seksjon for eksamen og timeplanlegging skal Altamirano jobbe med planleggingsarbeid.

Marianne Eskeland (48) er ansatt som seniorkonsulent i seksjon for informasjon og service. Hun skal blant annet være protokollfører for PMU og Pedagogikkutvalget og arbeide med studieveiledning og arrangementer. Eskeland er utdannet litteraturviter fra UiB, hvor hun også har hatt forskjellige stillinger, blant annet som studieveileder. Hun har i tillegg arbeidet som kulturkonsulent i kommunal sektor.

NHH er en annerledes institusjon enn det de nyansatte tidligere har erfaring fra, og de tror at arbeidet her vil gi dem nye erfaringer og nye og interessante arbeidsoppgaver.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive