Klart for CLEEN-konferanse

Beccle

Bergen Senter for Konkurransepolitikk (BECCLE) er arrangør når Competition Law and Economics European Network (CLEEN) møtes til konferanse i Bergen mandag og tirsdag.

10.05.2013 - Tobias W. Munter


CLEEN er et europeisk nettverk med ni senter med økonomer og jurister som forsker på konkurransepolitikk. BECCLE er det eneste nordiske senteret i nettverket.

CLEENs årlige konferanse, som er den syvende i rekken, skal denne gangen holdes i Bergen.

Konferansen samler ca. 50 deltakere til totalt 20 seminarer og foredrag. Temaene omhandler felt relevant til konkurransepolitikk og varierer fra karteller til patenter.

Hovedtaler er professor Carl Shapiro fra University of California Berkeley som skal holde foredrag med tittelen «Fusjonskontroll - teori og praksis».

Shapiro vært sjeføkonom for konkurransepolitikk i det amerikanske justisdepartementet i to perioder, senest fra 2009 til 2011.I 2011-12 var hans økonomisk rådgiver for president Barack Obama.

Arrangementet finner sted mandag 13. og tirsdag 14. mai på Scandic Bergen City Hotel med støtte fra BECCLE-eierne NHH og UiB, samt SNF og det Nasjonale fagrådet for samfunnsøkonomi.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive