Administrerende direktør

NHH søker ny administrerende direktør.

24.05.2013 - Red.


NHH har som mål å være en handelshøyskole av høy internasjonal klasse og en drivkraft for samfunns- og næringsutvikling. Administrerende direktør skal sammen med ansatte og studenter bidra til å nå dette målet.

Kandidater har utdanning på minimum masternivå, bred ledererfaring og kan dokumentere solide resultater. Administrerende direktør skal lede og videreutvikle en effektiv, fleksibel og framtidsrettet kunnskapsorganisasjon. Den rette kandidaten har gode evner til å tenke strategisk, og vil være en sentral bidragsyter og tilrettelegger for å nå høyskolens ambisiøse målsettinger. NHH ønsker en samlende og tydelig leder med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner både eksternt og internt. Kunnskap om offentlig forvaltning er en fordel.

Høyskolen har i dag delt ledelse med valgt rektor og administrerende direktør i åremålsstilling på 6 år. Ved endt åremål kan det, etter ny vurdering, være mulig å forlenge med en ny periode.

Rektor er styreleder og har det overordnede ansvaret for høyskolen. Administrerende direktør er øverste leder for den samlede administrative virksomheten. Administrerende direktør er styresekretær og skal, i samråd med rektor, forberede og gi anbefalinger i saker som legges fram for styret. Administrerende direktør er ansvarlig for å iverksette vedtak som gjøres i ulike styringsorgan, og for den samlede økonomi- og formuesforvaltning ved høyskolen.

NHH kan tilby en organisasjon med:

• klare og ambisiøse målsettinger for fremtiden
• sterk internasjonal orientering
• høy kompetanse og et aktivt miljø
• attraktive studieprogrammer og et svært godt studentmiljø

Stillingen inngår i dag i Statens lederlønnssystem. Gode pensjonsordninger.

Ta gjerne kontakt med KinderStiff Consulting ved Benedikte Stiff, tel. 924 45 661 /Hild F. Kinder, tel. 478 25 625 for en uforpliktende samtale.

Rektor ved NHH, Jan I. Haaland, tel. 55 95 92 17 kan også kontaktes.

Søknad og CV sendes innen 17. juni til post@kinderstiff.no

Det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste.Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

På bakgrunn av de personalpolitiske mål om at arbeidsstyrken skal gjenspeile befolkningssammensetningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold, oppfordres kvinner og personer med minoritetsbakgrunn å søke stillingen. Den som tilsettes må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som gjelder for stillingen. Det er utformet instruks for stillingen.

Norges Handelshøyskole (NHH) ble etablert i 1936 og er det ledende økonomisk-administrative fagmiljøet i Norge med ca. 3.000 heltidsstudenter og en samlet stab på over 350 medarbeidere.

Høyskolen samarbeider nært med Administrativt forskningsfond (AFF) og Samfunns- og næringslivsforskning (SNF). Sammen utgjør NHH og de tilknyttede selskapene i dag det største senteret for forskning og utdanning i økonomi og ledelse i Norge.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive