Første styremøte for NHH Alumni

Det første styremøtet for NHH Alumni fant sted på onsdag. På agendaen var blant annet ny strategi, innmelding i nettverket og NHH Alumnifond.

14.06.2013 - Tobias Wichstrøm Munter


Etter vedtak fra NHH-styret har det blitt opprettet et eget styre for NHH Alumni, og på onsdag hadde de sitt første styremøte. Styret for NHH Alumni består av seks medlemmer med representanter fra fagstab, NHH Alumnifond, NHHS og alumni.

- Alumnistyret representerer en spennende og viktig utvikling i alumniarbeidet. NHH Alumni er en kjemperessurs, og et eget styre vil gi oss nye muligheter til å bygge videre på arbeidet som allerede er gjort og skape enda tettere relasjoner, sier Solfrid Dahl Helgesen som representerer NHHS i det nye styret.

På agendaen for møtet var presentasjon av NHH Alumni, utarbeidelse av ny strategi, hvordan kandidater skal bli medlemmer av NHH Alumni, og orientering om NHHs Alumnifond.

- Veien videre blir å kartlegge hva slags tilbud våre medlemmer ønsker at vi skal satse videre på. Vi ønsker også å oppfordre studenter til å melde seg inn i nettverket før de slutter på skolen. Målet er at det skal være selvsagt at man er medlem av NHH Alumni, sier Helgesen.

Styret er ledet av prorektor Gunnar E. Christensen som sammen med Siv Rosendahl Skard fra Institutt for strategi og ledelse representerer fagstaben ved NHH. Knut Espelid (1974-kullet) og Thorstein Selvik representerer NHH Alumnifond. Solfrid Dahl Helgesen (2010-kullet) er som nevnt med i styret fra NHHS, og Glenn Michael Jonassen (2005-kullet) representerer alumni for øvrig.

Styret i NHH Alumni før sitt aller første møte 12. juni. Fra venstre: Thorstein Selvik (1978-kullet), Solfrid Dahl Helgesen (2010-kullet), Knut Espelid (1974-kullet), styreleder Gunnar E. Christensen (1975-kullet) og Siv Rosendahl Skard fra Institutt for strategi og ledelse.
Foto: Hallvard Lyssand

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive