Avslutningsmarkering 2013

267 stolte kandidater var tilstede i Aulaen fredag 21. juni. Sammen med venner og familie feiret de avlagt mastergrad ved NHH.

27.06.2013 - Tekst: Sunniva Øiestad | Foto: Helge Skodvin


Jan I. Haaland holdt sin siste tale til studentene som rektor.
Leder av Kjernestyret, Kristoffer Marø, hilste avgangskullet på vegne av studentforeningen.
Østerrikske Christian Brieger forlater Bergen og begynner i DHL i Tyskland 1. oktober.
Tone Bjørnstad Hanstad hadde alumna-mor Toril fra 80-kullet og sivil far i salen. Lillesøster Heidi er nettopp ferdig med sitt første år på NHH. Nå skal Tone videre til jobb i Accenture på Fornebu.
Tidligere Kjernestyreleder Saliba Andreas Korkunc var tilbake på NHH for å delta i avslutningsmarkeringen. Saliba er nå politisk rådgiver for helse- og omsorgsbyråden i Bergen kommune.
Madeleine Tennebekk holdt studentenes tale.
Rektor Haaland ledet prosesjonen ut av Aulaen sammen med prorektor Gunnar E. Christensen. Bak dem ser vi professor Hans Jarle Kind fra Samfunn som mottok masterstudentenes pris for fremragende innsats under seremonien.
Avgangsstudentene Sondre Bendixen (til venstre) og Asbjørn Lægreid har kjent hverandre helt siden de begynte i første klasse på Hystad skule på Stord.
Anne Therese Rasmussen og Charlotte Wallem Rakner hadde med seg stolt familie på avslutningsmarkeringen. Begge venninnene blir i Bergen. Anne Therese har fått jobb i transaksjonsavdelingen til Ernst & Young, og Charlotte begynner i Argentum.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive