Prestisjestipend til NHH studenter

NHH studentene Hans-Marius Lee Ludvigsen, Nicole Yuan Wang og Ken Xin Li har nylig mottatt Alarga-stipendet.

04.07.2013 - Tobias Wichstrøm Munter


Stipendutdelingen er den sjuende i rekken for Alarga, som jobber med å øke konkurranseevnen til norsk næringsliv gjennom å utvikle interkulturell kompetanse. Selve stipendet er på 100 000 kroner over to år.

- Jeg ble veldig glad og helt målløs da jeg fikk vite at jeg ble tildelt stipendet. Det blir utrolig spennende, sier Ken Xin Li, som var en av de utvalgte NHH-studentene.

I år fikk Alarga inn 261 søknader. Sju av disse er utvalgt som årets stipendiater. Nesten halvparten av mottagerne er eller blir NHH-studenter til høsten.

Søkerne måtte gjennom flere evne- og personlighetstester, caseoppgave, og ble også intervjuet av noen av Alargas partnerbedrifter.

- Det var mange dyktige søkere som konkurrerte om Alarga stipendet, og jeg er derfor veldig takknemlig og ydmyk over å bli valgt ut til å være en av dem som mottar dette stipendet, fortsetter Li.

Hans-Marius Lee Ludvigsen og Nicole Yuan Wang begynner på NHH nå til høsten. Ken Xin Li har gått på NHH siden 2010.

Årets Alarga stipendiater. Hans-Marius Lee Ludvigsen (andre fra venstre), Nicole Yuan Wang (femte fra venstre) og Ken Xin Li (sjette fra venstre) er tilknyttet NHH.
Foto: Sunniva A. Halvorsen

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive