Ledig vikariat som kontorsjef ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap

NHH og Bergen (Arkivfoto)

Ved NHH er det fra senest 1.mai ledig vikariat som kontorsjef i 100 % stilling. Varighet for vikariatet er inntil ett år, med mulighet for forlengelse. Stillingen er lagt til Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap.

28.01.2013 - Red.


Instituttet har for tiden 12 fast ansatte i vitenskapelige stillinger, 16 midlertidig ansatte stipendiater/postdoktorer, tre administrativt ansatte (inkludert kontorsjef) og 27 ansatte i bistillinger.

Instituttleder, nestleder og kontorsjef utgjør instituttets ledelse. Ledelsen har i fellesskap ansvar for forskning, undervisning og administrasjon og samarbeider om fagpolitiske, personalpolitiske og administrative retningslinjer. Kontorsjefen bistår instituttleder i det strategiske utviklingsarbeidet, og i utarbeidelse og oppfølging av instituttets budsjett og regnskap.

Stillingen vil blant annet omfatte følgende:

- utredningsoppgaver og saksbehandling for instituttet mot skolens sentraladministrasjon

- ansvar for rapportering og analyse av instituttets aktiviteter innen undervisning, forskning og formidling

- utarbeidelse og oppfølging av instituttets budsjett og regnskap i samarbeid med instituttledelsen

- initiering og oppfølging av tiltak innen rekruttering

- webansvar for instituttets nettsider og nyhetsbrev

- utarbeidelse av administrative rutiner for instituttets administrasjon

- administrativ ledelse/ bistand ved planlegging og gjennomføring av konferanser og andre arrangement ved instituttet

Søkere til stillingen må ha høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå. Tilsvarende kvalifikasjoner kan oppnås ved relevant praksis og etter- og videreutdanning. Ved vurdering av søkerne legges det vekt på administrativ erfaring fra universitets- og høyskolesektoren samt gode lederegenskaper med vekt på resultatansvar, selvstendighet og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Stillingen innebærer nært samarbeid med instituttstyrer og nestleder, samt utstrakt kontakt med fagstab, administrativ stab, sentraladministrasjon og eksterne samarbeidspartnere. Personen som tilsettes må være tilpasningsdyktig og kunne igangsette og gjennomføre tiltak, ofte med knappe frister. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk vil bli vektlagt.

Stillingen er plassert i kode 1054 kontorsjef og lønnes etter statens regulativ i ltr. 60 - 70, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Utfyllende opplysninger om stillingen kan fås ved å henvende seg til

instituttleder Katarina Kaarbøe
telefon +47 55 95 96 37
Katarina.Kaarboe@nhh.no

eller

kontorsjef Maren Dale-Raknes
telefon +47 55 95 96 76
e-post: Maren.Dale-Raknes@nhh.no

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 13.02.2013.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive