Oppfølging av tiltaksplan

Nybygg og Triloglypt (Arkivfoto)

Tiltaksplanen for bedring av samarbeidsrelasjoner og arbeidsmiljø ved NHH skal stå på dagsorden på en rekke møter fremover. - God kommunikasjon og tilbakemeldinger fra ansatte er viktig i arbeidet videre, sier rektor Jan I. Haaland og administrerende direktør Ole Hope til Paraplyen.

20.02.2013 - Kristin Risvand Mo


Mandag denne uken var representanter fra Arbeidsmiljøutvalget (AMU) samlet til en uformell drøfting av AMUs rolle i det videre arbeidet med tiltaksplanen.

Det var enighet i møtet om at AMU skal spille en viktig rolle i å konkretisere og iverksette tiltaksplanen. Dette arbeidet vil starte opp i begynnelsen av mars. AMU skal også drøfte mandatet til den eksterne aktøren som får oppdraget med å evaluere omorganiseringsprosessen i sentraladministrasjonen.

Kommunikasjon om tiltaksplan

Parallelt med evalueringen skal det gjennomføres utviklings- og kommunikasjonstiltak internt. Som et første skritt er organisasjonsutvikler Martha Lehmann-Røed i gang med å drøfte tiltaksplanen med NHHs administrative enheter.

- De nærmeste ukene prioriterer jeg de administrative enhetene, men jeg er også opptatt av dialogen med instituttene og vil ta kontakt med kontorsjefer og instituttledere om oppfølging av tiltaksplanen. Det viktigste for meg er at alle får mulighet til å bli orientert og komme med tilbakemeldinger og innspill, sier Lehmann-Røed.

Samler faglig og administrativ ledelse

Det planlegges også en felles samling for faglig og administrativ ledelse i begynnelsen av mars. Også her står konkretisering og oppfølging av tiltaksplanen på agendaen.

- Vi har fått kritikk for manglende involvering og medvirkning. Derfor blir et viktig tema på denne samlingen hvordan vi kan utvikle gode møteplasser som kan bidra til bedre samspill og involvering, sier Ole Hope.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive