Ny signaturmal og fotobank

Denne uken ble mal for epostsignatur med den nye logoen lagt inn på alle PC-ene til NHH-ansatte. En fotobank med kvadratiske bilder til bruk i presentasjoner er også opprettet.

01.02.2013 - Hanna Sommerstad


I forbindelse med NHHs nye visuelle profil er det blitt utarbeidet et forslag til epostsignatur som er testet ut i ulike epostklienter.

Signaturen vil ligge inne etter første restart av PC-en. Den er da tilgjengelig fra signatur-knappen i nye eposter. Navnet på signaturen er «NHH 2013», men man kan selv gi den et nytt navn.

- Bruk logoen

Hver og en som ønsker å benytte signaturen må selv legge inn eget navn, tittel og kontaktinformasjon. Malen viser riktige font og farge, og riktig logo er innlagt.

Dersom man ikke ønsker å sende et «bilde» (slik logoen utgjør) med hver epost, kan man selv velge å fjerne logoen.

- Det er en fordel at så mange som mulig benytter logoen i eposter - særlig nå den første tiden - slik at vi får markedsført den nye logoen så godt som mulig, oppfordrer konstituert kommunikasjonssjef, Kristin Risvand Mo.

Fotobank på Innsiden

Det er også lagt ut bilder i kvadratisk format til bruk i for eksempel PowerPoint-presentasjoner. Disse bildene kan lastes ned fra Innsiden ved å følge denne linken: Fotobank - NHH Innsiden

Videre er visittkortbestilling foretatt, og visittkortene vil ankomme om anslagsvis 14 dager.

Se for øvrig www.nhh.no/profil for informasjon om NHHs nye visuelle profil og hvordan man tar denne i bruk.

Kontakt din nærmeste superbruker eller henvend deg til Kommunikasjonsavdelingen eller Markedsseksjonen dersom du har spørsmål om den nye profilen.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive