Ledig stilling som regnskapscontroller

NHH

NHH søker en motivert og kunnskapsrik person til en fast stilling som regnskapscontroller. Stillingen er tilknyttet Seksjon for økonomi ved Avdeling for styring, økonomi og drift.

08.02.2013 - Red.


Sentrale oppgaver vil være regnskapsarbeid, rapportering og analyser. Den som blir tilsatt vil også bli involvert i arbeidet med videreutvikling og vedlikehold av høyskolens økonomisystem (Agresso) og andre tilhørende datasystemer. Stillingen krever derfor god brukerkjennskap til administrative datasystemer.

Søkere må være utdannet siviløkonom eller tilsvarende. Det er en fordel med faglig fordypning innen regnskap og /eller økonomistyring.

Søkere til stillingen må ha relevant erfaring fra revisjon eller regnskapsarbeid. Vi søker etter en person med god regnskapsforståelse og som evner å kommunisere dette i organisasjonen.

NHH benytter Agresso økonomi-, lønns- og personalsystem samt forsystemene Basware og Current. Det er en klar fordel om søkere har erfaring med disse systemene. Søkere bør også ha god kjennskap til statlig økonomistyring.

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på fleksibilitet, samarbeidsevne, samt god evne til kommunikasjon både muntlig og skriftlig. Søkere må være nøyaktig, strukturert, positiv og engasjert.

Stillingen er meget selvstendig og den som tilsettes forutsettes å ha utstrakt samarbeid med andre deler av høyskolens organisasjon og øvrige institusjoner i sektoren.

Vi kan tilby:

- Et engasjerende og godt faglig miljø

- Utviklingsmuligheter

- Faglige utfordringer

- Kompetanseutvikling

Stillingen har kode 1434 - rådgiver og lønnes etter statens regulativ i ltr. 55 - 62. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Utfyllende opplysninger om stillingen kan fås ved å henvende seg til avdelingsleder (økonomisjef) Klas Rønning tlf. 55 95 93 96.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 24.2.2013.

NHH-miljøet utgjør landets ledende fagmiljø innen økonomisk-administrative fag.

Høyskolen har i dag over 3000 studenter, en samlet stab på rundt 350 personer og samarbeider nært med Administrativt forskingsfond (AFF) og Samfunns- og næringslivsforskning AS (SNF).

Sammen utgjør NHH-miljøet et stort faglig og utviklende fellesskap med mer enn 500 tilsatte.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive