Lanserer personalhåndbok på nett

HR-avdelinga, Martha Lehmann-Røed, Marianne Stople og Sylvi K. Larsen (Foto: Hallvard Lyssand)

NHH ved HR-avdelingen lanserer nå nettbasert personalhåndbok.

14.02.2013 - Red.


Personalhåndboken skal være de ansattes daglige hjelp for å finne opplysninger om avtaler, retningslinjer og rutiner, rettigheter og plikter, samt velferdsordninger som er knyttet til arbeidsforholdet ved NHH. Her finnes også nyttige skjema.

Systemet som er valgt blir levert av selskapet Compendia, som er spesialister på verktøy, innhold og rådgivning innen blant annet personal, HMS og ledelse.

I tillegg til personalhåndboken vil det etter hvert komme en revidert utgave av NHHs HMS-håndbok.

Det er også satt opp en lenke til en lederhåndbok for NHH, men det er ikke endelig avgjort om denne skal videreutvikles, og det er derfor ikke tilgjengelig innhold her.

Derimot finnes allerede oversikt over ledige stillinger ved NHH og lenke til Compendia Stat.

Compendia Stat er et oppslagsverk med full oversikt over lover og regler knyttet til arbeidslivet, og omfatter emnene arbeidsrett, folketrygd og HMS. Disse sidene skal være oppdaterte til enhver tid, slik at brukerne alltid kan finne riktige satser og lovbestemmelser.

Levende håndbok

NHHS personalhåndbok er en levende håndbok, det vil si at den blir oppdatert og utbedret kontinuerlig.

Noen områder i personalhåndboken er under utvikling, og vil derfor ikke være tilgjengelig fra starten. Dette gjeldet for eksempel "Ny ved NHH," men dette er et dokument som har høy prioritet og forventes ferdigstilt i løpet av sommeren 2013.

Personalhåndboken er tilgjengelig via lenke på NHHs intranett Innsiden (under "Viktige lenker" i høyre marg).

Selve informasjonen ligger på Compendias server og man blir derfor ledet bort fra NHHs nettdomene når man skal lese personalhåndboken.

På sikt vil personal- og HMS-håndbøkene erstatte mye av informasjonen som per i dag ligger på HR-avdelingens sider på Innsiden.

Dersom noen har spørsmål eller kommentarer kan de ta kontakt med redaktør for personalhåndboken, Marianne Stople, eller HR-avdelingen:
Telefon: 55 95 97 00
E-post: hr@nhh.no

HR-avdelingenMartha Lehman-Røed (f.v.), Marianne Stople og Sylvi K. Larsen
HR-avdelingen, seksjon for personaladminstrasjon og organisasjonsutvikling, her ved Martha Lehman-Røed (f.v.), Marianne Stople og Sylvi K. Larsen, har ansvaret for NHHs nye, nettbaserte personalhåndbok.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive