Jakter på mentorer til CEMS-prosjekter

CEMS MIM

I disse dager går CEMS-studenter ved NHH i gang med prosjektarbeid i samarbeid med bedrifter. Samtidig er det behov for mentorer fra fagstaben.

21.02.2013 - Red.


- Nå er vi i gang igjen med CEMS Business Projects, sier CEMS Academic Director ved NHH, Tor Aase Johannessen.

Disse prosjektene er en viktig del av CEMS-graden Master's in International Management (CEMS MIM), og innebærer at CEMS-studenter løser reelle forretningsutfordringer for bedrifter.

Årets prosjekter omfatter så ulike bedrifter som Norges Røde Kors, Redd Barna, Deloitte og L´Oréal, og problemene er derfor også svært ulike. De spenner fra etiske spørsmål som hvorvidt folk skal få betaling for å gi blod, til hvordan Norge skal kunne tiltrekke seg flere utenlandske ingeniører til oljeindustrien.

Studentene arbeider med prosjektene i grupper på fem, og skal levere en rapport innen 29. april. Rapportene blir presentert for bedriftene 3. mai.

- For å bistå studentene med faglige råd som for eksempel valg av relevante teorier, ber vi utvalgte medlemmer av NHHs fagstab om å være mentorer. Dette innebærer at mentor og studenter først møtes umiddelbart etter at gruppene er etablert for å gjennomgå prosjektbeskrivelsen, og deretter er det opp til gruppen og mentor å avtale eventuelle ytterligere møter, sier Johannessen.

- Vi tror at jobben som mentor kan være gjensidig givende for studenter og fagstab, og håper at de som blir spurt stiller opp, avslutter han.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive