Fast ansatte i studieadministrativ avdeling

Inger D. Eikeland, Hilde Vik og Hanna Skoog er kjente ansikter i studieadministrativ avdeling, som alle har returnert til NHH etter å ha jobbet andre steder en periode. Randi H. Melheim har gått fra et engasjement til fast stilling i samme avdeling.

30.04.2013 - Shreya Nagothu


Inger D. Eikeland (45) er tilbake som seniorkonsulent i seksjon for timeplanlegging og eksamen. Som seniorkonsulent skal hun blant annet behandle søknader om tilrettelegging på eksamen, forbedrede saker til klagenemnda og ha ansvar for vitnemål på MRR-studiet.

Eikeland er godt kjent med NHH, ettersom hun jobbet her fra 2002 til 2008, først som konsulent i infosenteret og senere som førstekonsulent, studieveileder og sekretær for PMU. Eikeland har en bachelor i økonomisk-administrative fag, og har tidligere jobbet som konsulent i Amesto Solutions og på Høgskolen i Bergen.


Hilde Vik
(44) har også jobbet på NHH tidligere, i en midlertidig stilling som førstesekretær i 2010. Hun er nå fastansatt som konsulent i seksjon for informasjon og service, hvor hun blant annet skal jobbe med semesterregistrering, rombooking, arrangementer og publikumsservice.

Vik har arbeidserfaring som personal- og gruppetreningsansvarlig. Hun har utdanning innen organisasjon og ledelse fra NHH Executive og HMS fra Høgskolen i Bergen og Nutec.


Hanna Skoog
(36) er nå fastansatt og skal jobbe som protokollfører for Programutvalget for bachelor og for Læringsmiljøutvalget, i tillegg til å ha hovedansvar for koordinering av studieveiledningen.

Skoog har en mastergrad i sosiologi fra Lunds Universitet i Sverige, hvor hun også jobbet et halvt år mellom engasjementene på NHH. Hun har nemlig jobbet her fra 2007 til 2011, da med opptak av internasjonale studenter på masterstudiet, studieveiledning og saksbehandling. Skoog er opprinnelig fra Sverige og ønsket å komme tilbake til Norge etter oppholdet i hjemlandet.


Randi Halnes Melheim(29) har siden januar 2012 hatt et engasjement som førstekonsulent i studieadministrasjonen. Nå er hun fastansatt som førstekonsulent i seksjon for markedsføring.

Halnes har utdanning i markedsføring fra BI og University of Technology of Sydney, og har tidligere jobbet som kundekonsulent hos Sparebanken Vest.


De er alle veldig fornøyde med det gode arbeidsmiljøet og de kjekke kollegaene sine, og ville derfor komme tilbake til NHH. I tillegg synes de at de har spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som de trives godt med.

Fornøyde med arbeidsmiljø og kollegaer. Fra venstre: Inger D. Eikeland, Randi H. Melheim, Hilde Vik og Hanna Skoog.
Foto: Hallvard Lyssand

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive