CSI med ny profil og nye nettsider

CSI, nye nettsider

Senter for tjenesteinnovasjon (CSI) lanserte nylig sine nye nettsider og nye profil. Hovedmålet er å styrke identiteten som et samlende nasjonalt senter for tjenesteinnovasjon.

02.04.2013 - Red.


- Frem til lansering av ny profil og nye nettsider ble CSI primært assosiert med NHH. Arbeidet med å utvikle en grafisk profil for senteret springer ut av et behov for og et ønske om å skape egen CSI-identitet som partnerne i større grad kan identifisere seg med og som også vil føre til at CSI fremstår mer tydelig og enhetlig, sier senterkoordinator Maria Prestmo.

Samtidig skal nettstedet bli et sted hvor alle kan holde seg oppdatert på den nyeste forskningen på feltet og øke deres forståelse for hva som ligger i begrepet tjenesteinnovasjon.

- Vi ønsket å effektivisere formidlingen av virksomheten ved senteret til både partnere og omverden generelt for å bidra til økt kunnskap om fagfeltet. For å bedre kommunikasjonen med omverdenen var det nødvendig å forbedre informasjonen og formen på nettsidene, konstaterer senterkoordinatoren.

- Studenter er også en viktig målgruppe for CSI og informasjon om og til studentene ligger nå lett tilgjengelig på nettsidene, fortsetter hun.

Lettere tilgjengelig

De nye sidene er mer dynamiske og er bygget opp på en måte som gjør at innhold blir lett tilgjengelig for den jevne brukeren.

- Gjennom kontinuerlig oppdaterte nyheter på forsiden, samt innlagte videosnutter kan folk gå inn og holde seg oppdatert og samtidig få økt forståelse for hva som ligger i begrepet tjenesteinnovasjon. I stedet for å få lengre forklaringer på hva det er, kan det ofte være greit å lese om konkrete tjenesteinnovasjoner, sier Prestmo.

Dette, kombinert med oversiktlige publikasjons- og dokumentasjonsarkiv, samt nye informasjonssider, skal bidra til å fremme senterets mål.

- En viktig del av arbeidet med nettsidene har vært å effektivisere rapporteringen til Forskningsrådet. Vi har derfor forsøkt å bygge et lite dokumentasjonssenter inn på nettsiden også, sier Prestmo, og fortsetter:

- De nye nettsidene vil danne et godt grunnlag for videre arbeid med kommunikasjon både internt og eksternt. Det var en utfordring å skape et ryddig og oversiktlig utrykk på forsiden, men jeg tror og håper at vi har lykkes godt med det.

Gjenkjennelig

Prestmo har hatt et tett samarbeid med en lokal designer og en programmerer i utviklingen. Det har også vært dialog med de ansvarlige for NHHs nye grafiske profil, og CSI-profilen har mange gjenkjennelige element fra den nye NHH profilen og fra fargebruken i NHHs nybygg.

Tilbakemeldingene så langt har vært veldig gode, og samarbeidspartnerne virker fornøyde.

- Dette er strålende, en oversiktlig og fin struktur på informasjonen. Både valg av fonter, farger og bilder er uvanlig pent, sier Lise Våland Sund, seniorrådgiver i Forskningsrådet.

- En virkelig god nettside er avhengig av bidrag. God design og struktur vil gjøre det mer attraktivt å bidra, legger til Harald Krogh, leder for BEKK Management.

Se nærmer på den nye siden på csi.nhh.no/


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive