Ledig stilling som juridisk rådgiver

NHH

NHH søker jurist til spennende og utfordrende stilling innenfor et bredt juridisk fagfelt. Sentrale områder er arbeidsrett (individuell og kollektiv), forvaltningsrett personopplysningsrett, stiftelser og kontraktsrett.

09.10.2012 - Red.


Den som tilsettes vil samarbeide tett med administrativ ledelse og bistå alle NHHs institutter og avdelinger. Juridisk rådgiver rapporterer til HR sjef.

Sentrale oppgaver vil være:

• Ansvar for faglig oppdatering og utvikling av det arbeidsrettslige området, universitets- og høyskolelov, immaterialrett, offentlighetslov og personopplysningslov

• Generell juridisk rådgivning til ledelsen, institutter og avdelinger

• Rådgivning på det arbeidsrettslige området

• Sekretær for Klagenemnda ved NHH og Valgstyret ved NHH

• Kontaktperson for Personvernombudet

• Utarbeidelse av reglement og retningslinjer

• Kontraktsarbeid

• Annet relevant arbeid vil kunne tillegges stillingen ved behov

NHHs virksomhet og organisering er i endring og utvikling. Den som tilsettes får gjennom sin funksjon aktivt bidra i dette spennende utviklingsarbeidet.

Det er et ønske at kandidaten har erfaring fra juridisk rådgivning, er faglig sterk, har stor arbeidskapasitet, evne til raskt å sette seg inn i nye problemstillinger og fagområder, er analytisk og ha evne til å kunne håndtere flere saker samtidig. Videre må kandidaten ha evne til å jobbe svært selvstendig, men samtidig ha gode samarbeidsevner og god serviceinnstilling.

Søkere må være utdannet jurist, (Cand. jur eller master i rettsvitenskap). God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk er en forutsetning. Erfaring fra universitets- og høyskolesektoren er ønskelig men ikke et krav.

Stillingen vil bli plassert i kode 1434 rådgiver og lønnet etter statens regulativ i ltr. 56 - 64, alternativt i kode 1364 seniorrådgiver og lønnet etter statens regulativ i ltr. 60 - 70, avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

HR-sjef Christina Therese Brunner, tlf. 55 95 97 50 / 951 76 288,

eller

juridisk rådgiver Knut Schjerven Roald, tlf. 55 95 94 76.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 21.10. 2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive